BKY Soccer Academy


Ons basisprincipe ‘je kan alleen maar leren door te oefenen en te herhalen’ is de rode draad doorheen onze gestructureerde voetbaltrainingen en voetbalkampen. 


WIE ZIJN WE?

BKY Soccer Academy is een SPORTIEVE organisatie met een hart voor uw kinderen en voetbal die jongens vanaf U7 tem U15 , ook meisjes vanaf U10 tem U16 de kans wil geven om de basis van het voetbal echt onder de knie te krijgen. Veel jongeren in voetbalclubs kunnen slechts van  één of twee trainingen genieten, toch is herhaling van essentieel belang tijdens de ontwikkeling van uw kinderen en alle jeugdspelertjes.

Bij BKY Soccer Academy baseren we ons steeds op oefenstof die gericht is op de basistechniek (aanname van de bal, passing, leiden & dribbelen, traptechniek en duelvormen) gekoppeld aan het FUN element.

Wil je een betere voetballer / voetbalster of keeper worden en met PIT (Plezier, Inzet en Techniek) trainen en uitgedaagd worden?

Wij - BKY Soccer Academy - richten ons op de ontwikkeling van vooral gewestelijke en provinciale spelers van U7 tot U15 zowel op technisch als spelmatig vlak.


HOE PAKKEN WIJ DIT AAN?

Gediplomeerde en ervaren trainers vanuit onze regio geven training aan de spelers vanaf U7 tem U15 volgens de visie van de KBVB. De spelers worden opgedeeld volgens hun leeftijd en capaciteiten (dit wordt de eerste training bepaald door onze gediplomeerde trainers), tijdens de aangeboden trainingen wordt er gedifferentieerd tussen de verschillende groepen en spelertjes. Tevens wordt er regelmatig gewerkt met plateau trainingen. De positieve curve van iedere voetbalspeler staat centraal bij ons en wordt persoonlijk begeleid!


Bij BKY Soccer Academy willen we ook de meisjes en in het algemeen het damesvoetbal niet vergeten. 


WAAR KAN JE BIJ ONS TERECHT

Sinds het ontstaan van onze organisatie, gaan onze trainingen door op het kunstgras voetbalveld van KFC Sparta Waasmunster. 


 info@bkysocceracademy.be  |   Frank Baurstraat 8, 9250 Waasmunster  |   +32 473 72 79 40